![Poniedziałkowe nalesniki z mięsem z rosołu](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-01/9307-photo-main.jpg)
Poniedziałkowe nalesniki z mięsem z rosołu
![](/cache/a32x32/files/users/74-avatar-2717966.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające), Wigilia
Zawiera: gluten, nabiał, mięso, pszenica, drób, nabiał krowi
Składniki:
- gotowane mięso z rosołu drobiowo-wołowe - 50 dag
- marchewka z rosołu - 2 szt.
- pietruszka z rosołu - 1 szt.
- cebula - 1 szt.
- sól morska do smaku
- pieprz czarny mielony do smaku
- naleśniki - 10 szt.
Sposób przygotowania:
Nakładaj farsz na naleśniki, zawijaj je w ruloniki, składaj w trójkąty i zjadaj od razu lub obsmaż. I nie zapomnij o czystym czerwonym barszczu…
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.