![Schab po warszawsku](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-03/7191-photo-main.jpg)
Schab po warszawsku
![](/cache/a32x32/files/users/74-avatar-2717966.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające), Sylwester, Wielkanoc
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: jajka, mięso, wieprzowina
Składniki:
jaja - 7-8 szt.
ostry chrzan w słoiczku - 1 szt.
majonez trochę
pęczek natki pietruszki - 1 szt.
czosnek - 3 ząbki
sól morska, pieprz do smaku
GALARETA:
wywar warzywny - mięsny - 2 litra
żelatyna - 1 opakowanie
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.