![Pomidory z mozzarellą](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-11/342-photo-main.jpg)
Pomidory z mozzarellą
![](/cache/a32x32/files/users/74-avatar-2717966.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski, sałatki
Kuchnia (region): śródziemnomorska, włoska
Specjalne: Sylwester
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, nabiał krowi
Składniki:
mozzarella bio - 2 szt.
ser parmezan bio - 10 g
bazylia bio suszona szczypta
Sposób przygotowania:
Mozzarellę również kroimy w plastry.
Następnie układamy na półmisku na przemian pomidory i mozzarellę, przyprawiamy solą i pieprzem.
Parmezan ścieramy na tarce o grubych oczkach i posypujemy danie.
Przyprawiamy również suszoną lub świeżą bazylią .
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.