![Zupa brokułowa z pęczakiem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-04/4953-photo-main.jpg)
Zupa brokułowa z pęczakiem
![](/cache/a32x32/files/users/74-avatar-2717966.jpg)
Rodzaj posiłku: zupa
Kuchnia (region): polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Zawiera: gluten, nabiał, jęczmień, nabiał krowi
Składniki:
kostka ziołowa bio - Natur Compagnie - 1,5 szt.
śmietana 18% bio - 2 łyżki
masło extra osełka - 2 łyżki
sól morska drobno mielona bio - Skarby Oceanu - 1 łyżeczka
czosnek świerzy bio - 3 ząbki
woda - 2 litra
marchewka bio - 2 szt.
pietruszka bio - 1 szt.
kasza jęczmienna pęczak bio - 1/2 szklanki
natka pietruszki bio trochę
Sposób przygotowania:
Doprawić zupę solą i pieprzem do smaku, posypać natką pietruszki.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.