![Domowa pasta maggi](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-08/11774-photo-main.jpg)
Domowa pasta maggi
![](/cache/a32x32/files/users/908-avatar-1283760249.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, przetwory, sosy, z grilla
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Składniki:
sól morska - 20 g
pieprz (opcjonalnie) - szczypta
Sposób przygotowania:
Listki drobno pokrój, przesyp do robota kuchennego z ostrzem, dodaj sól, szczyptę pieprzu i olej.
Miksuj aż powstanie dość gładka masa.
Gotową maggi przełóż do wyparzonego słoiczka, zakręć i przechowuj w lodówce. Po pasty można dodać trochę cebuli, lub suszone grzyby.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.