![Krem z daktyli](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-02/15097-photo-main.jpg)
Krem z daktyli
![](/cache/a32x32/files/users/908-avatar-1283760249.jpg)
Rodzaj posiłku: desery
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Składniki:
mleko kokosowe 4 łyżki
Dodatkowe informacje:
Doskonały do ciastek i naleśników. Świetnie sprawdza się jako składnik mas do tortów. Używam go do kanapek zamiast dżemu czy nutelli, można też słodzić nim herbatę.Sposób przygotowania:
Potem większą część wody odlewam i miksuję na gęsty krem.
Dolewam gęste mleko kokosowe.
Przekładam do słoików i przechowuję w lodówce tydzień .
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.