![Koktajl pietruszkowo-jabłkowy](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-09/8703-photo-main.jpg)
Koktajl pietruszkowo-jabłkowy
![](/cache/a32x32/files/users/908-avatar-1283760249.jpg)
Rodzaj posiłku: napoje
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko
Zawiera: cytrusy
Składniki:
natka pietruszki - 1/2 pęku
woda przegotowana - 1/2 szklanki
Sposób przygotowania:
Wyparzoną cytrynę obieramy ze skórki i połówkę dokładamy do jabłek.
Wszystko wkładamy do blendera, dodajemy pociętą natkę pietruszki i połowę chłodnej wody.
Blendujemy i powoli dolewamy resztę wody.
Jeśli chcemy pić wlewamy 3/4 szklanki, jeśli zjeść to 1/2 szklanki wody.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.