![Lody orzechowo-bananowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-04/11346-photo-main.jpg)
Lody orzechowo-bananowe
![](/cache/a32x32/files/users/908-avatar-1283760249.jpg)
Rodzaj posiłku: desery
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, orzechy wszystkie, orzeszki ziemne, nabiał krowi
Składniki:
jogurt naturalny 160-180 g - 160 - 180 g
Sposób przygotowania:
Potem schłodzone banany miksuję z zimnym kremem i jogurtem na gładką masę.
Całość przekładam do pojemnika, szczelnie zamykam i zamrażam około 1 godzinę. W tym czasie można masę kilka razy przemieszać.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.