![Dip z czerwonej kapusty z warzywami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-06/9931-photo-main.jpg)
Dip z czerwonej kapusty z warzywami
![](/cache/a32x32/files/users/908-avatar-1283760249.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie, cytrusy
Składniki:
ząbki czosnku - 2-3 szt.
orzechy nerkowca - 1 szklanka
sok z limonki - 3/4-1 szt.
woda mineralna - 3/4-1 szklanki
Warzywa do dipu:
ogórek - 2-3 szt.
marchewka - 2-3 szt.
papryka - 1 szt.
Sposób przygotowania:
Podajemy z warzywami.Orzechy przed zblendowaniem możemy namoczyć ok. 2 godziny.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.