![Basmati stir fry](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2019-03/12575-photo-main.jpg)
Basmati stir fry
![](/cache/a32x32/files/users/1106-avatar-1654041772.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: mięso, grzyby
Składniki:
boczek wędzony - 100 g
margaryna omega3 bio Vitaquell - 1 łyżka
cebulka - 1 szt.
marchew - 1 szt.
natka pietruszki trochę
sól o niskiej zawartości sodu do smaku
przyprawa Ras el hanout do smaku
Sposób przygotowania:
Marchew kroimy w zapałkę, dodajemy na patelnie i podsmażamy.
Pieczarki myjemy, kroimy w plastry, dodajemy, podsmażamy.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.