Kaszka Leśny Mech
Dorota RozbickaRodzaj posiłku: desery, jednogarnkowe, lunchbox, śniadanie
Kuchnia (region): amerykańska, międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające), Wielkanoc
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, nabiał, orkisz, nabiał krowi
Składniki:
syrop klonowy - 2 łyżki
daktyle - 4 szt.
siemię lniane - 1 łyżeczka
borówki - 1 garść
liofilizowane warzywa zielone w proszku - 2 łyżeczki
Sposób przygotowania:
Następnie do mleka dodajemy syrop klonowy, posiekane daktyle i siemię lniane.
Następnie, cały czas mieszając gotujemy kaszkę 1-2 minuty aż zgęstnieje i straci surowość.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.