![Hokkaido pieczona z twarożkiem, czarnym sezamem i syropem klonowym](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-11/12162-photo-main.jpg)
Hokkaido pieczona z twarożkiem, czarnym sezamem i syropem klonowym
![](/cache/a32x32/files/users/1106-avatar-1654041772.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe, sałatki, zapiekanki
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, strączkowe, sezam, nabiał krowi
Składniki:
twaróg półtłusty - 200 g
sezam czarny - 3 łyżki
syrop klonowy - 2 łyżki
chili - 2 szczypty
inulina - 1 łyżeczka
cynamon cejloński - 3 szczypty
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.