Letnia zupa kokosowa ze szparagami i szpinakiem
Dorota RozbickaRodzaj posiłku: jednogarnkowe, zupa
Kuchnia (region): polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Składniki:
szparagi białe - 1 pęk
ziemniaki młode - 500 g
młoda włoszczyzna - 1 pęk
sól himalajska do smaku
pieprz biały do smaku
olej do smażenia dezodorowany bio - 3 łyżki
szpinak - 1 pęk
liść laurowy - 1 szt.
ziele angielskie - 5 szt.
Sposób przygotowania:
Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, dodajemy do cebuli.
Dodajemy również włoszczyznę pokrojoną w kostkę i przyprawy.
Zalewamy 1l wody. Gotujemy ok 20 min.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.