![Bezglutenowe pancakes z cukinii](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-09/11894-photo-main.jpg)
Bezglutenowe pancakes z cukinii
![](/cache/a32x32/files/users/1106-avatar-1654041772.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): amerykańska, międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko, Wielkanoc
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: jajka
Składniki:
jajka - 2 szt.
mąka kukurydziana - 4 łyżki
mąka ziemniaczana - 2 łyżki
czosnek granulowany - 1 łyżeczka
tymianek do smaku
olej do smażenia - 5 łyżek
Sposób przygotowania:
Po tym czasie cukinię odciskamy z soku.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.