![Kaszka na mleku z mini kiwi](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-11/15857-photo-main.jpg)
Kaszka na mleku z mini kiwi
![](/cache/a32x32/files/users/1106-avatar-1654041772.jpg)
Rodzaj posiłku: lunchbox, śniadanie
Kuchnia (region): polska
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, nabiał, kakao, owies, jęczmień, orkisz, nabiał krowi
Składniki:
kaszka bio 5 zbóż - 5 łyżek
dojrzałe banany - 3 szt.
liofilizowany, sproszkowany szpinak - 1 łyżka
czekolada gorzka 80% - 4 kostki
Sposób przygotowania:
Następnie kaszkę rozlewamy do miseczek, posypujemy liofilizowanym szpinakiem i posiekaną czekoladą. Mini kiwi myjemy i kroimy w plasterki – układamy na kaszce.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.