![Sałatka z dressingiem paprykowym](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2019-03/12679-photo-main.jpg)
Sałatka z dressingiem paprykowym
![](/cache/a32x32/files/users/1106-avatar-1654041772.jpg)
Rodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Zawiera: mięso, wieprzowina
Składniki:
ocet kokosowy - 1 łyżka
oliwa - 2 łyżki
przyprawa do sałatek bio - 1 łyżeczka
szynka pieczona - 2 plastry
burak pieczony - 2 szt.
słonecznik - 2 łyżki
Sposób przygotowania:
Szynkę kroimy w kostkę, pieczonego buraka również.
Rukole myjemy i osuszamy.
Słonecznika prażymy na suchej patelni.
Wszystkie składniki mieszamy.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.