![Chipsy z pomidora](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2019-09/13119-photo-main.jpg)
Chipsy z pomidora
![](/cache/a32x32/files/users/1106-avatar-1654041772.jpg)
Rodzaj posiłku: lunchbox, przetwory, sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające), Sylwester
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Składniki:
zioła prowansalskie trochę
Sposób przygotowania:
Posypujemy suszonymi ziołami.
1.Plasterki układamy obok siebie na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Suszymy w 50 stopniach najlepiej z termoobiegiem przy lekko uchylonych drzwiczkach piekarnika.
2. Plasterki układamy obok siebie na tacce suszarki spożywczej. Suszymy.
Wysuszone chipsy przechowujemy w szczelnie zakręconym słoiku.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.