![Sałatka z tuńczykiem i sorgo](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-03/15307-photo-main.jpg)
Sałatka z tuńczykiem i sorgo
![](/cache/a32x32/files/users/1106-avatar-1654041772.jpg)
Rodzaj posiłku: lunchbox, przystawki i przekąski, sałatki, śniadanie
Kuchnia (region): afrykańska, międzynarodowa, polska, śródziemnomorska
Specjalne: gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: jajka, ryba i owoce morza
Składniki:
tuńczyk w sosie własnym - 1 opakowanie
mieszanka kukurydza z groszkiem i marchewką w zalewie - 1 słoik
kiszony seler plastry - 3 szt.
majonez - 3 łyżki
przyprawa susz. pomidory z bazylią - 1 łyżeczka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.