![Coleslaw z młodej kapusty z listkami chrzanu](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-06/14238-photo-main.jpg)
Coleslaw z młodej kapusty z listkami chrzanu
![](/cache/a32x32/files/users/1106-avatar-1654041772.jpg)
Rodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, jajka, nabiał krowi
Składniki:
młode listki chrzanu - 1 garść
majonez - 1 łyżka
przyprawa do sałatek bio - 1 łyżeczka
Sposób przygotowania:
Potem listki chrzanu myjemy, osuszamy i drobno siekamy, dodajemy do kapusty.
Dodajemy majonez i zsiadłe mleko.
Następnie mieszamy i doprawiamy do smaku.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.