![Jednoporcjowa szarlotka ekspresowa](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-07/15696-photo-main.jpg)
Jednoporcjowa szarlotka ekspresowa
![](/cache/a32x32/files/users/1106-avatar-1654041772.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery, lunchbox, przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, jajka, pszenica, żyto
Składniki:
biszkopty - 2 szt.
cynamon - 2 szczypty
Sposób przygotowania:
Następnie na biszkopta wykładamy połowę jabłek i posypujemy cynamonem.
Potem na to kładziemy drugi biszkopt i wykładamy drugą porcję jabłek oprószając cynamonem.
Deser wkładamy do lodówki do porządnego schłodzenia się.
Przed podaniem wierzch posypujemy płatkami śniadaniowymi cynamonowymi.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.