Jednoporcjowa szarlotka ekspresowa
Dorota RozbickaRodzaj posiłku: ciasta, desery, lunchbox, przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, jajka, pszenica, żyto
Składniki:
biszkopty - 2 szt.
cynamon - 2 szczypty
Sposób przygotowania:
Następnie na biszkopta wykładamy połowę jabłek i posypujemy cynamonem.
Potem na to kładziemy drugi biszkopt i wykładamy drugą porcję jabłek oprószając cynamonem.
Deser wkładamy do lodówki do porządnego schłodzenia się.
Przed podaniem wierzch posypujemy płatkami śniadaniowymi cynamonowymi.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.