Rosół z wolnowaru
Dorota RozbickaRodzaj posiłku: jednogarnkowe, zupa
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające), Sylwester, Wielkanoc
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: mięso, strączkowe, drób
Składniki:
włoszczyzna - 1 opakowanie
cebula - 2 szt.
natka pietruszki - 1 pęk
liście laurowe - 2 szt.
pieprz w ziarnach - 10 szt.
sól - do smaku
makaron kukurydziany świderki - 1 opakowanie
Sposób przygotowania:
Następnie do garnka wolnowaru wkładamy mięso.
Potem dodajemy zrumienione cebule oraz natkę pietruszki w całości, obraną włoszczyznę i przyprawy.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.