Chlebek keto bezglutenowy
Barbara StrużynaRodzaj posiłku: pieczywo
Kuchnia (region): polska
Specjalne: Wigilia
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, jajka, orzechy wszystkie, nabiał krowi
Składniki:
twaróg tłusty lub półtłusty - 250 g
masło - 2 łyżki - 80 g
jaja - 7 szt.
proszek do pieczenia - 2 łyżeczki
sól - płaska - 1 łyżeczka
słonecznik łuskany do posypania chlebka - 2 łyżki
Dodatkowe informacje:
Mi chlebek w smaku trochę przypominał chlebek tostowy, inni twierdzili, że to ciasto bananowe na wytrawnie, a jeszcze inni ze to jest wilgotny biszkopt. Generalnie połączenie produktów dobrze się spisało, chlebek został zjedzony.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.