![Raw kanapka z lnianym chlebkiem i burakiem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-01/15004-photo-main.jpg)
Raw kanapka z lnianym chlebkiem i burakiem
![](/cache/a32x32/files/users/Bas.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe
Składniki:
burak - cienkie plastry - 9 szt.
pasta:
słonecznik - 1/2 szklanki
suszone pomidory z oliwy - 8 szt.
pomidorki cherry - 2 szt.
woda - 4 łyżki
przyprawy ulubione np. garam masala lub harissa do smaku
olej z ostropestu kilka kropel
sałata kilka listków
mikrolistki groszku czepnego - 3 garści
pomidorki koktajlowe - cherry kilka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.