Łosoś w kolorowym pieprzu z masłem shea
Barbara StrużynaRodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: nabiał, strączkowe, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
pieprz kolorowy - 1 garść
masło lub masło shea na każdy kawałek
Dodatki:
pomidory koktajlowe - kilkanaście szt.
woda - 1 i 1/2 filiżanki
burak czewony (np. podłużny) - 500 g
kapusta kiszona - 500 g
Sposób przygotowania:
Na każdym kawałku kładziemy płatek z masła lub masła shea. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 C i obniżamy do 180 i pieczemy do 15 minut.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.