Deser w barwach Ukrainy
Barbara StrużynaRodzaj posiłku: desery
Kuchnia (region): polska
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: miody, nabiał, nabiał krowi
Składniki:
naturalne barwniki Bio Vegan żółty i niebieski
Dodatkowe informacje:
Już od dłuższego czasu chodził za mną pomysł prostego deseru, wykonanego z serka naturalnego zmieszanego z różnymi liofilizowanymi pudrami i miodem. W domu miałam puder truskawkowy, borówkowy, malinowy, szpinakowy itp. Ale dzisiaj jedyne kolory jakie mi przychodziły do głowy to żółty i niebieski.Sposób przygotowania:
Do pojemnika wsypujemy dwie łyżeczki barwnika i dodajemy łyżeczkę wody. Mieszamy i odkładamy. Podobnie z drugim kolorem.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.