![Shiitake w szaszłyku](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/263-photo-main.jpg)
Shiitake w szaszłyku
![](/cache/a32x32/files/users/Bas.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, z grilla
Kuchnia (region): międzynarodowa
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: mięso, grzyby, drób
Składniki:
grzyby shiitake - 1/2 torebki
papryka - 2 szt.
cebula średnia - 6 szt.
olej trochę
boczek - 1/4 kg
Dodatkowe informacje:
Grzyby shiitake możemy zastąpić pieczarkami.Sposób przygotowania:
Wkładamy nadziane patyczki do rozgrzanego do 210 C piekarnika,ułożone na blaszce, obracamy co pewien czas. Pod koniec pieczenia możemy włączyć termoobieg aby szaszłyki nam się przyrumieniły.
Smacznego
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.