Rosół kolagenowy
Barbara StrużynaRodzaj posiłku: zupa
Kuchnia (region): polska
Specjalne: na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: mięso, drób, wołowina
Składniki:
włoszczyzna:
marchew - 2 - 3 szt.
pietruszka - 1 szt.
seler - 1/4 szt.
kapusta biała (opcjonalnie) - kawałek
nać pietruszki - łodygi - 1 pęk
nać z selera (opcjonalnie) - kilka listków
cebula - 1 szt.
przyprawy:
ziele angielskie - 3 szt.
sól - 1 łyżka
pieprz ziarnisty - kilka
kurkuma kłącze - 2 cm
imbir kłącze - 2 cm
czosnek - 3 ząbki
zamiast makaronu:
listki natki pietruszki - garść
Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.