Tiramisu na keto spodzie
Barbara StrużynaRodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): śródziemnomorska
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, jajka, orzechy wszystkie, kakao, nabiał krowi
Składniki:
mąka migdałowa - 250 g
serek mascarpone - 250 g
jajka - 4 szt.
masło - 25 g
erytrytol - 25 g
proszek do pieczenia - 1/2 łyżeczki
Masa kawowa:
słodka śmietana do ubijania - 200 g
espresso mocne 2 filiżanki - 100 ml
erytrytol - 25 g
wanilia ekstrakt - 1 łyżeczka
sól - szczypta
kakao - 1 łyżka
orzechy włoskie - 50 g
Sposób przygotowania:
Smacznego
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.