Sernik na cukrze kokosowym
Barbara StrużynaRodzaj posiłku: ciasta
Kuchnia (region): polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: nabiał, jajka, nabiał krowi
Składniki:
jogurt naturalny - 1 szklanka
cukier waniliowy - 10 g
budyń wanilowy - 1 opakowanie
cukier kokosowy - 1 szklanka
mus malinowy lub zmiksowane owoce - 1/2 szklanki
Dodatkowe informacje:
Sernik bardzo wygodny w wykonaniu. W piekarniku nie rośnie, ale również i nie opada. Dobrze schłodzony, polany zmiksowanymi owocami smakuje wyśmienicie. Kręcony w robocie kilkanaście minut, pieczony dość długo ale w niskiej temperaturze.Sposób przygotowania:
Następnie dodajemy po jednym jajku i kolejno kręcimy do połączenia składników.
Smacznego!!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.