![Grzyby leśne ze śmietaną](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2019-09/13144-photo-main.jpg)
Grzyby leśne ze śmietaną
![](/cache/a32x32/files/users/Bas.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe, sosy
Kuchnia (region): polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, grzyby, nabiał krowi
Składniki:
maślaki
rydze
kurki
gęst słodka śmietana - 2/3 szklanki
masło lub olej do smażenia trochę
Dodatkowe informacje:
Do czasu przygotowania należy doliczyć czas na oczyszczenie grzybów. Zwłaszcza gdy mamy maślaki, którym musimy ściągnąć skórkę z kapelusza.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.