![Zapiekanka z cukinii z fetą i cheddarem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2023-08/17357-photo-main.jpg)
Zapiekanka z cukinii z fetą i cheddarem
![](/cache/a32x32/files/users/730-avatar-557298672.jpg)
Rodzaj posiłku: zapiekanki
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał kozi, owczy, nabiał, jajka, cytrusy, nabiał krowi
Składniki:
jaja duże - 4 szt.
cebula (opjconalnie) - 1 szt.
czosnek - 1 ząbek
szczypiorek - 2 garści
jagurt grecki - 200 ml
zioła dowolne np. tymianek, oregano, bazylia - trochę
cheddar - 50 g
skórka z cytryny - 1 łyżeczka
sól i pieprz - do smaku
proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.