Krupnik z fenkułem, kaszą jaglaną i chipsami z jarmużu
Rodzaj posiłku: zupa
Specjalne: gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Składniki:
seler - 1 kawałek
por (biała część) - 10 cm
seler naciowy łodyga - 1 szt.
fenkuł - 1/2 szt.
czosnek - 2 ząbki
cząber - do smaku
sól himalajska - 1 łyżeczka
pieprz - do smaku
ziele angielskie - 2 szt.
oliwa z oliwek - 2 łyżki
kasza jaglana - 3 łyżki
chipsy z jarmużu:
jarmuż umyty i wysuszony - 100 g
sól - do smaku
czosnke granulowany - 1/2 łyżeczki
olej - trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.