![Ciasteczka z syropem daktylowym](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2023-01/16810-photo-main.jpg)
Ciasteczka z syropem daktylowym
![](/cache/a32x32/files/users/730-avatar-557298672.jpg)
Rodzaj posiłku: desery
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, wegetariańskie
Zawiera: gluten, orzechy wszystkie, sezam, kakao, orzeszki ziemne, owies, orkisz
Składniki:
kakao pełna - 1 łyżka
mąka owsiana - 100 g
dowolne masło orzechowe lub tahina - 180 g
płatki owsiane bezglutenowe - 2 łyżki
proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
Sposób przygotowania:
Po wystudzeniu można udekorować dowolnie np. rozpuszczoną gorzką czekoladą.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.