Wegańskie chili z kawą
Anita Zegadło Od A do Z ugotujeszKuchnia (region): meksykańska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe
Zawiera: soja, strączkowe, kakao
Składniki:
czosnek - 2 ząbki
marchewka - 2 szt.
czerwona fasola - 1 opakowanie
kukurydza w puszcze ze słoika lub świeża w kolbie - 1 szt.
pomidory krojone w puszcze - 1 szt.
papryka np. zielona, czerwona - 1
kawa rozpuszczalna - 1 łyżeczka
kakao - 1 łyżeczka
sos tamari - 1 łyżka
cukier trzcinowy szczypta
kmin mielony - 1/2 łyżeczki
kolendra mielona - 1/2 łyżeczki
cynamon - 1 szczypta
oliwa - 2 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.