![Carpaccio z awokado](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2019-12/13414-photo-main.jpg)
Carpaccio z awokado
![](/cache/a32x32/files/users/730-avatar-557298672.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Specjalne: gotuj w stylu eko, Sylwester
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: miody, cytrusy, ryba i owoce morza
Składniki:
kolendra do smaku
Sos:
olej - 2-3 łyżki
kapary - 1 łyżeczka
zielony pieprz marynowany - 1 łyżeczka
cebula np. szalotka - 1/3 szt.
anchois - 1-2 szt.
sok z cytryny lub ocet winny - 1 łyżeczka
sól do smaku
miód - 1 łyżeczka
Sposób przygotowania:
Awokado pokrój na cieniutkie fileciki.
Ułóż na talerzu, polej sosem.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.