![Soczewica na ciepło z grzybami, natką i młodą marchewką](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2022-03/16265-photo-main.jpg)
Soczewica na ciepło z grzybami, natką i młodą marchewką
![](/cache/a32x32/files/users/730-avatar-557298672.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: gluten, soja, strączkowe, cytrusy, pszenica
Składniki:
cukinia - 1 szt.
sól - do smaku
pieczarki lub boczniaki - 300 g
cebula - 1 szt.
oliwa z oliwek - 4 łyżki
sos sojowy - 2 łyżki
młoda marchew - 1 pęk
sok z mandarynki lub z pomarańczy - 1/2 szt.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.