Czekoladowe ciasteczka z mąki z ciecierzycy
Anita Zegadło Od A do Z ugotujeszRodzaj posiłku: desery
Specjalne: Szef Kuchni - II etap
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: jajka, orzechy wszystkie, strączkowe, kakao
Składniki:
olej kokosowy ekologiczny - 100 ml
cukier kokosowy - 1 szklanka
cukier waniliowy ekologiczny - 1 opakowanie
kakao organiczne np. Alce Nero - 2 łyżki
jaja ekologiczne - 2 szt.
gorzka czekolada posiekana - 20 g
pistacje - 1 łyżka
Dodatkowe informacje:
Miałam dość duże jaja, więc pod rękę miałam mąkę do podsypywania.Do ciastek możesz dodać swoje ulubione dodatki suszone owoce, różne orzechy.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.