Zupa z czerwoną kapustą i burakami z octem jabłkowym z dymnym posmakiem
Anita Zegadło Od A do Z ugotujeszRodzaj posiłku: zupa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: strączkowe
Składniki:
buraki - 2 szt.
seler - 1 plaster
marchewka - 1 szt.
por - 10 cm
cebula - 1 szt.
wędzone śliwki - 4 szt.
wędzona gruszkach ( jeśli masz) - 1 szt.
olej do smażenia - 50 ml
koncentrat pomidorowy - 4 łyżeczki
lubczyk lub tymianek świeży do smaku
liść laurowy - 2 szt.
ziele angielskie - 3 szt.
ocet jabłkowy - 2 łyżki
cukier szczypta
grzanki trochę
fasola z puszki - 1 opakowanie
ziemniaki - 3 szt.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.