Makaron konjac z tofu i warzywami
Anita Zegadło Od A do Z ugotujeszSpecjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, wegetariańskie
Zawiera: gluten, soja, pszenica
Składniki:
tofu naturalne - 1 opakowanie
brokuł - 1 szt.
czosnek - 2 ząbki
imbir świeży - 2 cm
sos shoyu - 2 łyżki
olej do smażenia trochę
sól do smaku
Sposób przygotowania:
Tofu pokrój w kostkę, czosnek w plasterki, imbir w zapałki.
Brokuła umyj podziel na różyczki . Rozgrzej olej na patelni dodaj tofu i zrumień z każdej strony lekko soląc. Następnie dodaj brokuł, czosnek i imbir. Smaż kilka chwil. Następnie wlej sos shoyu i dopraw chili. Podawaj z makaronem konjac.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.