![Sałatka śródziemnomorska](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-06/14227-photo-main.jpg)
Sałatka śródziemnomorska
![](/cache/a32x32/files/users/730-avatar-557298672.jpg)
Rodzaj posiłku: sałatki
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: jajka, strączkowe, cytrusy, ryba i owoce morza
Składniki:
jajko ugotowane na półtwardo - 1-2 szt.
fasolka szparagowa - 1 garść
papryka pieczona - 1 szt.
oliwki kilka
pieprz do smaku
cytryna
Sposób przygotowania:
Paprykę pokroić w paski (miałam ze słoika), jajko obrać ze skorupek przepołowić. Wszystkie składniki ułożyć na talerzu, skropić sokiem z cytryny i polać oliwą spod tuńczyka.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.