Ciasto kasztanowo - czekoladowe bez cukru
Anita Zegadło Od A do Z ugotujeszRodzaj posiłku: ciasta, desery
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, orzechy wszystkie, kakao, orkisz, nabiał krowi
Składniki:
kasztany jadalne suszone - 120 g
wrzątek lub jeśli tyle jest zostało wody z gotowania kasztanów - 3/4 szklanki
kakao - 2 łyżki
daktyle medjool - 250 g
masło migdałowe (może być z prażonych lub ze zwykłych migdałów, masło orzechowe) - 2 łyżki
gorzka czekolada - 200 g
masło lub olej kokosowy - 1/3 opakowania
mąka orkiszowa - 60 g
soda - 1 i 1/2 łyżeczki
jaja - 3 szt.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.