![Pasztet z zielonego grochu łuskanego i pestek dyni](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2019-03/12611-photo-main.jpg)
Pasztet z zielonego grochu łuskanego i pestek dyni
![](/cache/a32x32/files/users/730-avatar-557298672.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: gotuj w stylu eko, Wielkanoc
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: jajka, strączkowe
Składniki:
pestki dyni - 3/4 szklanki
cząber, kmin, kolendra, majeranek po jednej łyżeczka
białka - 3 szt.
pieprz do smaku
olej - 50 ml
korzeń pietruszki - 1 szt.
seler mały - 1 szt.
liść laurowy - 2 szt.
ziele angielskie - 3 szt.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.