Śledzie z jabłkiem i kiszoną czerwoną kapustą
Anita Zegadło Od A do Z ugotujeszRodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Specjalne: gotuj w stylu eko, Wigilia
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: ryba i owoce morza
Składniki:
śledzie najlepiej matiasy - 1 opakowanie
jabłko - 1 szt.
seler naciowy - 1
koperek do smaku
cebula - 1 szt.
cynamon - 1 szczypta
pieprz do smaku
Sposób przygotowania:
Jabłko, łodygę selera naciowego i cebulę pokrój w kosteczkę,
dolej olej i wymieszaj.
Kapustę dopraw cynamonem, olejem i pieprzem.
Na talerzu układaj gniazdka z kapusty a na wierzch układaj śledzie i pokrojone wcześniej jabłko z selerem i cebulą.
Dekoruj koperkiem.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.