![Farsz do pierogów z soczewicą i dynią](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2023-10/17457-photo-main.jpg)
Farsz do pierogów z soczewicą i dynią
![](/cache/a32x32/files/users/730-avatar-557298672.jpg)
Kuchnia (region): międzynarodowa
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: strączkowe
Składniki:
dynia Hokkaido - 1/2 szt.
czerwona cebula - 1 szt.
czosnek - 2 ząbki
przyprawy: rozmaryn, kmin mielony, mielona kolendra, oregano, cynamon, chili po - 1/2 łyżeczki
słodkiej papryki i wędzonej - 1 łyżeczka
oliwa z oliwek - 2 łyżki
sól - 1 łyżeczka
koncentrat pomidorowy - 2 łyżeczki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.