Naleśniki z sokiem z buraka z kokosowym twarożkiem i mandarynką
Anita Zegadło Od A do Z ugotujeszRodzaj posiłku: desery
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: miody, gluten, nabiał, jajka, cytrusy, orkisz, nabiał krowi
Składniki:
woda (zwykła lub gazowana) lub mleko - 1 szklanka
sok z buraków z - 2 szt.
sól - 1/2 łyżeczki
jajko - 1 szt.
Nadzienie:
twarożek - 350 g
miód - 1 łyżka
skórka otarta z limonki i mandarynki trochę
mleczko kokosowe - 50 ml
wiórki kokosowe - 1 łyżka
mięta listki kilka
Sposób przygotowania:
Nadziewamy naleśniki dekorujemy mandarynką, liśćmi mięty i posypujemy cukrem pudrem.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.