Burger z quinoa z kiełkami
Anita Zegadło Od A do Z ugotujeszRodzaj posiłku: lunchbox
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: nabiał kozi, owczy, gluten, nabiał, jajka, drożdże, pszenica
Składniki:
szpinak mrożony w liściach lub świeży - 200 g
czosnek - 2 ząbki
olej do smażenia - 50 ml
sól i pieprz do smaku
mielony len - 1 łyżka
bułki - 4 szt.
kiełki trochę
jajo - 1 szt.
musztarda - 4 łyżki
ser owczy - 1/4 opakowania
kiszony ogórek - 1 szt.
Sposób przygotowania:
Przekrój bułki, posmaruj musztardą, połóż burgera, plaster pomidora, ser owczy (opcjonalnie), ogórki kiszone i kiełkami.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.