![Zielone kaszotto orkiszowe z pesto z pietruszki](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-02/15251-photo-main.jpg)
Zielone kaszotto orkiszowe z pesto z pietruszki
![](/cache/a32x32/files/users/730-avatar-557298672.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie
Zawiera: gluten, orzechy wszystkie, orkisz
Składniki:
pietruszka natka - 1 pęk
migdały bez skórki - 50 g
oliwa z oliwek - 2-3 łyżki
zielony mrożony groszek - 1/2 szklanki
brokuł - 1/2 szt.
sól i pieprz do smaku
migdały w płatkach do smaku
mięta świeża trochę
Sposób przygotowania:
Pozostałą część pesto przełóż do słoika i przechowuj w lodówce kilka dni i wykorzystaj do innych dań lub jako pasta na kanaki.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.