![Kasza jaglana na słodko z orzechami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-02/15026-photo-main.jpg)
Kasza jaglana na słodko z orzechami
![](/cache/a32x32/files/users/730-avatar-557298672.jpg)
Rodzaj posiłku: śniadanie
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: miody, orzechy wszystkie, cytrusy
Składniki:
kolagen arbuzowy - 1 łyżka
miód akacjowy - 1 łyżka
orzechy włoskie garść
owoc granatu garść
mięta do smaku
Sposób przygotowania:
Orzechy posiekać i uprażyć, zdjąć z palnika i na gorącą jeszcze patelnię dodać miód.
Kaszę przesypać do miski, dodać orzechy z miodem, kolagen i wymieszać. Posypać granat i miętę.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.