
Otrębowe zielone naleśniki z farszem z pieczonego łososia, fetą i szpinakiem

Rodzaj posiłku: danie główne
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: nabiał kozi, owczy, gluten, jajka, orkisz, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
napój roślinny / mleko - 1 szklanka
świeży szpinak - 1 garść
jajko - 1 garść
otręby dowolne - 1/2 szklanki
woda gazowana - 1/2 szklanki
pieprz - do smaku
sól - 1/3 łyżeczki
Farsz:
łosoś świeży lub mrożony - 300 g
czosnek granulowany - 1/2 łyżeczki
ser feta - 150 g
szpinak mrożony lub świeży - 150 g
czosnek - 2 ząbki
oliwy z oliwek - 2 łyżki
gałka muszkatołowa - 1 szczypta
Do podania:
ketchup - do smaku
kiełki rzodkiewki - trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.