![Kotlety schabowe zapiekane z warzywami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2020-10/14661-photo-main.jpg)
Kotlety schabowe zapiekane z warzywami
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, mięso, pszenica, wieprzowina, nabiał krowi
Składniki:
czosnek - 1 ząbek
jajko - 1 szt.
mąka pszenna - 2 łyżki
płatki kukurydziane - 1/2 szklanki
cebula - 1/2 szt.
pieczarki - 5-10 dag
kapusta pekińska - 2 liście kilka listków
mozzarella - 1 szt.
masło - 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
olej lub smalec do smażenia trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.